General

Unde-s doi puterea crește!

share

Vă salut cu mare drag!

Articolul de azi nu va fi despre un subiect politic ci despre organizarea acestui blog care a apărut din dorința mea de a împărtăși sentimente și opinii civice și politice.

Din diverse motive activitatea mea pe blog a scăzut și mi-a venit următoarea idee: să împart acest spațiu virtual cu alți doritori. Nu este mare lucru, însă te poate scuti de chestii tehnice, îți oferă un nume de domeniu particularizat, spațiu pentru imagini și video, statistici și indexare. În principiu salvezi niste timp și niște bani.

Așadar dacă vrei să publici un text care se încadrează în tematica acestui blog nu trebuie decât să îmi trimiți textul și numele autorului care vrei să apară. Publicarea este complet gratuită.

Încă un lucru care as vrea sa fie lămurit: momentan blogul nu aduce venituri deci nu vă așteptați să faceți bani, însă dacă la un moment dat o va face încasările se vor distribui către cei care le generează.

În concluzie dacă ai ceva de spus despre implicarea civică, despre educație politică, despre patriotism și altele lucruri de genul acesta, scrie un articol, contactează-mă și eu te voi ajuta să îl publici.

2 gânduri despre „Unde-s doi puterea crește!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s